4 juni 2013 | Posted in:

P&M Stukadoors is beschikbaar voor de volgende diensten:

Stucwerk Sausklaar


sausklaar

Dit type stucwerk is geschikt wanneer u besluit om uw wanden te gaan behangen, nadat er het stucwerk is aangebracht. Het stucwerk is iets minder glad van structuur, dan het sausklare stucwerk. Het stucwerk doorgaans is een laag pleisterwerk bestaande uit gips of kalk van 4mm tot enkele centimeters dik, afhankelijk van de ondergrond. Bij alle soorten stucwerk gebruiken wij alleen gips van het merk Knauf, zodat wij kunnen garanderen dat het stucwerk een goede kwaliteit heeft.

Stucwerk Behangklaar


Stukwerk behang klaar Bij de keuze voor sausklaar stucwerk zorgen wij ervoor dat het door uw gekozen oppervlak (wand of plafond) strak en glad wordt opgeleverd. Het oppervlak is nadat het stucwerk is aangebracht en gedroogd is, geschikt om te schilderen/sausen.

 

 

Voorstrijken


voorstrijken Voorstrijk wordt aangebracht voordat er stucwerk of pleisterwerk op het oppervlak wordt aangebracht. Voorstrijk is een product op basis van lijm. Dit zorgt ervoor dat de hechting van het aan te brengen materiaal sterk verbeterd. Tevens gaat het de zuiging van oude ondergronden tegen. Wij brengen op iedere ondergrond voorstrijk aan, zodat een goede hechting gegarandeerd is. Bij het aanbrengen van voorstrijk, gebruiken wij alleen voorstrijk van het merk Knauf. Dit is een kwaliteitsmerk en zo kunnen wij een goede afwerking garanderen.
 

 

Raapwerk


raapwerkRaapwerk is geschikt voor beschadigde, niet vlakke en oneffen ondergronden. Bij het aanbrengen van raapwerk worden de muren egaal en vlak gemaakt. Soms zijn de wanden dusdanig beschadigd, dat er een extra laag moet worden aangebracht om alles weer strak te krijgen.

 

 

Spachtelputz


spachtelputzSpachtelputz is stucwerk met een korrelachtige structuur en is een type ‘sierpleister’. Het product bestaat uit marmerkorrels en bindmiddel. Spachtelputz is oorspronkelijk wit van kleur. Het is mogelijk om spachtelputz in andere kleuren te laten aanbrengen. Indien u dit wenst, kunt u de kleur aan ons doorgeven en dan laten wij alles op kleur mengen. Er is keuze uit vier verschillende structuren van spachtelputz. Er zijn vier verschillende typen ‘korrels’ met ieder een bepaalde dikte:

– Extra fijn : 1 mm
– Fijn: 1,2 mm
– Middel: 1,5 mm
– Grof 1,5-2,5 mm

Bij het aanbrengen van spachtelputz werken wij alleen met materiaal van het merk SPS. Zo kunnen wij de kwaliteit van het pleisterwerk waarborgen.

Schuurwerk


schuurwerkSchuurwerk is een type stucwerk met een korrelachtige structuur. Het gips is gemengd met toeslagstoffen en zilverzand voor een optimale hechting. Het stucwerk wordt aangebracht in een ‘draaiende’ beweging waardoor er vlam-of draaiende halve maan effecten ontstaan. De effecten en de structuur zijn vooral bij lichtinval op het oppervlak goed zichtbaar. Het schuurwerk hoeft na het aanbrengen niet meer gesausd te worden. De dikte van de laag schuurwerk varieert van 4 mm tot 10 mm.
 

 

Schilderen/Sausen


schilderen sausenOp gladde, strakke ondergronden, kunt u er voor kiezen om sauswerk/schilderwerk aan te laten brengen. Het is mogelijk om verschillende soorten structuren aan te brengen, door het gebruik van verschillende verfrollers. U bent vrij u eigen kleur te kiezen. Het aanbrengen van sauswerk zorgt voor een strakke, moderne, luxe uitstraling.
 

 

Schilderwerk Afwerking


schilderwerk Behalve het schilderen/sausen van oppervlakken, kunnen wij ook voor de juiste afwerking zorgen. Indien er koven, lijsten, kozijnen of panelen geschilderd moeten worden, kunt u ook bij ons terecht. Tevens kunt u er voor laten kiezen om lakwerk aan te laten brengen, op bijvoorbeeld uw trap.
 

 

Afwerken gipsplaten


gipsplaten-plaatsen
Voor de afwerking van uw gipsplaten kunt ook bij ons terecht. Wij brengen voegvuller van het merk Knauf in combinatie met wapeningsgaas aan op de naden van de gipsplaten. Dit zorgt ervoor dat er een strakke laag stucwerk overheen gemaakt kan worden.

 

 

Lijsten en Rozetten


RozettenLijsten en rozetten dienen ter decoratie van de kamer en zorgen voor een mooie, luxe afwerking. In combinatie met strak gestucte muren zijn lijsten, rozetten, koven en ornamenten een prima toevoeging om extra uitstraling te creëren.

Er zijn verschillende soorten stijlen beschikbaar zoals strakke, eenvoudige varianten, maar ook klassieke varianten beschikbaar. Zo is er altijd een stijl die bij uw interieur past.

U kunt uw eigen bijpassende stijl uitkiezen, dan zorgen wij voor de perfecte afwerking.